Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jännitysmomentteja kaidetta odotellessa!

Kuume laskenut ja pääsin käväisemään raksalla tänään. Keittiö sekä kodinhoitohuone ovat sovitusti paikalla jopa etuajassa! Toimituksista puuttuu enää kaiteet, joiden toimitus sovittiin tilausta tehdessä tälle viikolle. Maanantaina vielä soiteltiin Caavaan ja varmisteltiin toimitusaikatauluja. Caavasta lupasivat sopimuksen mukaista toimitusta, mutta toivomaamme päivää ei kuitenkaan lyöty lukkoon. To ja pe tätä viikkoa vielä jäljellä ja toimitusta siis odotellen!





Kaidetta tulee rappujen lisäksi ylös olohuoneeseen päin sekä rappuaukon ympäri eli tärkeä toimitus 18.12. käyttöönottotarkastuksen osalta. Viime raksassa jännitettiin viroportaita saapuviksi ennen muuttoa, nyt jännitetään suomikadetta! Kaikki meni edellisessä parhain päin, luotetaan siihen, että tälläkin kertaa :) ! Päivä se on huomennakin ja uusi raksakalenterin luukku avattavana, ehkäpä sieltä löytyy kaiteet :))) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti