Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

maanantai 3. joulukuuta 2012

All I Want For Christmas Is....

Postailin eilen tekstit, mutta vaihdoin nyt otsikon haaveilusta tahtomiseen! Sillä nyt toivotaan ja tahdotaan! Ja todellakin meinataan olla niin ahkeria, puuhakkaita ja ehkä kilttejäkin toiveen eteen :) ! http://www.youtube.com/watch?v=MDp4uCWm9_s

...elikkäs erityisen jännittävä sekä vipinää ja vilskettä täynnä oleva joulunaika tiedossa! Arvaatteko? :) Juu, hommien edetessä hyvää vauhtia päätimme tavoitella lahjoista parhainta...




Kuvassa ei ylhäällä "loista" pohjantähti, mutta ai niin ihanan ihana asia, kuin ensimmäinen asennettu kattovalo! Ja lisää tulee, tänään illalla käytiin sähkärimme kanssa valaisin valintoja läpi vielä kertaalleen. Ulkovalojen osalta pitää vielä säätää, mutta sisällä alkaa olla kaikki valintojen osalta valmiina ja asennuksetkin käynnissä, kiitos Rane hyvistä vinkeistä! Ei todellakaan uskoisi, että reilu kuukausi sitten oltiin tässä: koirat nauttivat takkatulen lämmöstä ja sisäseinien tasoitetyöt olivat juurikin noihin aikoihin alkaneet.





Vaikka hommat olivat edenneet hyvää vauhtia ja valutkin kuivuneet oletetussa parissa kuukaudessa emme uskoneet, että marraskuun viimeisenä päivänä mennä päräytämme ja irtisanomme vuokrakämpän!!! Asia ei ollut päätetty vielä viikko sitten vaan viime viikon aikana seurasimme laatoitustöiden edistymistä ja säädimme vielä keittiötoimitusten osalta asennuksia ja toimituksia viikkoa aikaisemmaksi. Kun palikat sitten asettuivat kohdille, niin päätös oli selvä ja muutto edessä ihan viimeistään tämän vuoden lopussa! Kiitos vaan hyville yhteistyökumppaneille, että olemme jo tässä! Ja nyt sitten tsempataan loppuun asti :) ! Voi sitä riemun määrää ja supersuosituksia, jos todellankin saadaan vedettyä tämä niin, että muutto on ohi jo jouluviikonloppuna! Aika näyttää...




..ja tässä sitä nyt ollaan ja alakerran laatoitustyöt ovat saumauksia vaille valmiit! Mikään ei ole toki varmaa ennen kun muuttolupa on saatu, mutta elämä on seikkailu ja asioiden edetessä hyvää vauhtia ei pidä jäädä ihmettelemään vaan mennä reippaasti eteenpäin! Joten raksan tohinaa ja pakkauspuuhia tiedossa, ja voi kun odotan joulua nyt niin erityisen paljon! :)



12 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin hienolta, wow!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! :) Pitää ottaa nyt pyhien aikana kuvia nurkista, joissa valmiusaste ei ole ihan näin hyvä ;), mutta ainakin tuo olohuoneen nurkka näyttää jo siltä, että voimme siinä joulua viettää :D ! Liukkaritoimitus tuli eilen, keittiö+khh-kamat pitäisi tulla huomenna, ensi viikolla niiden osalta asennukset ja loppuviikon pyhiin yläkerran huoneiden lattioiden laittamista. Tiptap! *<:)

      Poista
  2. Kaunista. Huikea tuo alakerran tilaratkaisu. Odotan innolla kuvia valmiista. Tsemppiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) ! Odotan myös innolla valmista! Tunnelmallista joulunaikaa teille, täällä fiilistelllään nyt ihan omalla tavalla ja aivan varmasti yksi mieleen painuvimmista aikuisiän jouluista! Päivä päivältä raksaluullukkuja availlen ja jännityksellä joulua odottaen!

      Poista
  3. Mahtavaa!!! Me ollaan nyt tuossa tilanteessa missä te olitte kuukausi sitten. Olette kyllä todella tsemppanneet että pääsette tänä vuonna uuteen kotiin. Wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hommia on tehty ihan kiitettävästi loppurutistuksen eteen raksalla sekä itse että yhteistyökumppanit. Kalustetoimitus par aikaa raksalla purettavana, asennukset alkaa ensi viikolla, toivotaan, että parin viikon päästä olisi hommat siinä vaiheessa, että muuttolupa irtoaa ;)!

      Poista
  4. Onpa ihanan valmiin näköistä ja SIISTIÄ!

    Paljon onnea loppurutistukseen!

    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ihanan siistiä ja tyhjää olohuoneessa, sillä tila oli varattu par aikaa purettavalle kalustekuormalle (keittiö, kylmälaitteet, khh, wc:t, liukkarit). Mies raksalla, itse menen huomenna ihmettelemään kalustevuorta! Kiitos, onnea tarvitaan loppukiriin, sillä mitään ylläreitä ei tarvis tulla! :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos :) ! Aivan ihana sun blogin Blossa-episodi ;), kyllä ovat hyvän konseptin papereiden suhteen keksineet :D ! Täällä Blossat vielä kaupan hyllyllä, mutta kunhan muutto on ohi, niin luulenpa, että Blossa ja takkatuli voisi olla paikallaan! Hyvää itsenäisyyspäivää!

      Poista
  6. Oih, lattiaan asti tulevat isot ikkunat!! I-HA-NAT!! :)Tsemppiä loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Ja kiitos tsempeistä! Tunnelmallista itsenäisyyspäivää!

      Poista