Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 11. joulukuuta 2012

Kaos i Mikaels rum

...on sitten luettu yläasteen ruotsinläksyt hyvin, kai :), kun kirjan yksi otsikko "Kaos i Mikaels rum" pamahti päähäni raksan kaaosta katsoessa! :) Ja kirjan nimi oli Nya Vindar - sopii sekin hyvin meidän tilanteeseen! Muistuuko muille nämä kasarin loppupuolen yläkouluajoilta vai pitäisikö huolestua, kun vanhan ruotsinkirjan tekstit alkaa pyöriä päässä kaiken härdellin keskellä ;) ! Kaaosta on nyt ihan kämppäkodin huoneissakin, kun muuttolootaa rötköttää siellä sun täällä!






Hommat etenee, keittiössä ja kodinhoitohuoneessa käy tohina asennusten osalta keittiöfirman asentajien toimesta. Toivottavasti loppuviikosta alkaa olla jo valmista!





Jouluinen fiilis hiipii kaikesta kaaoksesta ja hulinasta huolimatta. Aika uskomatonta, jos todellakin saadaan viettää aatto jo uudessa kodissa! Alkuvuoden postauksessa kuiskasin salaisen haaveen ja postasin tuon kuvan vanhasta kodista... En oikeasti uskonut, että jouluksi uuteen olisi mahdollista, mutta siltä nyt alkaa näyttämään... :) Ihan jännittää avata raksakalenterin luukkuja päivä päivältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti