Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 11. joulukuuta 2012

Superyllätys joulukalenterissa, keittiö ja kodinhoitohuone on asennettu!!!!!!!

Nyt on aivan pakko tulla tänne intoilemaan, huutaa, hyppiä, tehdä kärrynpyöriä ja kiljua! Jeeeeeeeeeeeeeee!!! Lapsen nukkumassa, joten hyvä kanavoidan kiljuminen tähän tekstiin! Mies tuli hetki sitten raksalta liukkareita asentamasta töiden jälkeen. Topin keittiöasentajat olivat tehneet myös pitkän päivän aamu seiskasta ilta kasiin ja arvatkaa mitä?!?! Keittiön on pääpiirteissään valmis! Samoin kodinhoitohuone! Kyllä! Tiesin aiemmasta raksasta, että ei siinä pitkään mene kun Topin keittiöasentajat kokoavat tutut tuotteet ja keittömyyjämme Sari Ruuska lupaili myös, että homma hoituu, kun kysyimme toimituksen ja asennuksen aikastamismahdollisuutta, että voisimme aikastaa muuttoa ja käyttöönottotarkastusta joulun alle. Aivan mahtavaa, että se mitä on sanottu pitää ja homma hoituu! Iso kiitos! Pienet hienosäädot vielä ja se on siinä! IHANAAAA!!! Itse olen maannut kuumeen kourissa eilisen ja tämän päivän, enkä ole raksalle päässyt. Kurkku on ollut tulessa ja turvoksissa sekä ääni maassa, mutta olo oli nyt illalla parempaan päin, tosin raksauutisen kuultuani tuntuu taas kuumeiselta, mutta voi olla vaan tätä intoa *toivoo, toivoo* !
Uusia kuvia ei ole, mutta...





...keittiökuvaa viikko sitten ennen kun kalustekuorma ja edellisen postauksen "Kaos i Mikaels rum" ;) valtasi tilaa itsenäisyyspäivän aattoiltana.





Olohuonekuvaa myös viikon takaa, yläkerrasta olkkariin. Jos en olisi kuumeessa lähtisin ajelemaan raksalle just nyt ja halailemaan keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistoja, niin hyvältä tuntuu! :)

4 kommenttia:

  1. ONNEA!!!! Meidän keittiöasennukseen menee kuulemma 2 viikkoa...kamalaa. Ihanaa kun pääsette ihan pian muuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, asentaako kalusteet ne toimittava firma urakkapalkalla vai omat timpurit? Keittiöfirmojen asennuskulut ovat kyllä kovat, mutta jos kaksi asentajaa on töissä, niin alle viikossa pistäisi hoitua kalusteet hienosäätöineen. Timpuriasennusta ei uskallettu ottaa edelliseen raksaa eikä tähänkään, kun on tuttavien raksoilta kuultu siitä, että kokoamisohjeiden ihmettelyyn palaa sitten sitä aikaa, niin keittöfirman asennus olisi loppupeleissä tullut halvemmaksi. Toki meilläkin varattiin pari viikkoa eli kalustetoimitukset viime viikolla plus tämä viikko asenusta. Ja kuten sanottu ihan 100% valmis ei ole, mutta rungot, hyllyt, ovet, kylmäkalusteet ym. paikallaan. Uskon kun näen ja tekisi niin mieli mennä katsomaan, mutta kuumetta on vielä. Hienosti on edennyt, mutta kyllä tässä kädet kyynärpäitä myöten saa olla vielä ristissä, että kaikki on riittävän valmista 18.12. käyttöönottotarkastusta varten! Kiitos onniteluista ja tsempit rutistukseen! :)

      Poista
    2. Meille asennuksen tekee keittiötoimittajan asentaja (alihankkija). Rungot kitataan ja maalataan paikan päällä, siihen kai suurin osa ajasta menee. Huoh. Ihanaa jos olisi yhtä nopeaa kuin teillä, kärsivällisyyttä kun ei itselläni liiemmin ole. Toivotan tsempit loppusuoralle ja pidän minäkin peukkuja teille täältä käsin. :)

      Poista
    3. Uuuh, siihen se aika varmasti meneekin, kun työstää ovia vielä paikan päällä. Mutta teidän keittiöstä tulee varmati kaunis ja talon henkeen sopiva! Myöskään täällä ei lehmän hermoja, joten hyvästä vauhdista huolimatta oon laittanut jäitä hattuu, kun ylläreitä voi aina tulla! No nyt omakin joulumopo lähti keulimaan, kun kalkkiviivojen hommat etenee! :) jännää!

      Poista