Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

lauantai 15. joulukuuta 2012

Last Christmas

Vuosi sitten muutettiin kämppäkotiin mahdollistaen ostajille heidän kauppaehdoissa toivoma joulu uudessa kodissa! Rakkkaasta kodista luopumisen keskellä mietittiin myös miten mummolaturneen avulla saadaan kuitenkin joulu aikaan, kun aiempina jouluina oli tehty ihana joulu omaan kotiin ja kutsuttu isovanhempia meille. Kaiken keskellä haaveiltiin myös siitä, että jouluna 201X oltaisiin taas omassa kodissa! Eipä olisi uskonut silloin missä vaiheessa hommat ovat nyt! Joulu uudessa kodissa on realismia, kunhan vaan Caavan kaiteet ja asentajat saapuvat sovitusti huomenna! Kaiteita lukuunottamatta työt muuttolupaa varten ovat valmiit! Aiemman postailun kasarimeininki Nya Vindarin tahtiin aktivoi aivoissa muutakin kasari-ihQua! Tässäpä tätä, suosikkijoulubiisiä vuodelta kasarikiharat ja neonvärit ;)
http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI






Joulusaunan osalta haaveilut jää ensi vuoteen ;) ! Tässä tilanteessa ei haittaa yhtään ;) ! Laatoitustyöt ovat toki valmiit, mutta panelointeja aloiteltu vasta tänään lauteista puhumattakaan. Hot, hot, hot ja tipetipetiptap! Postailupimento ja nettikatkos kohta edessä, sillä Elisa saapuu uuteen kotiin kun ehtii tammikuun loppupuolella viimeistään. Netti tilattiin siis itsenäisyyspäivän alla ja toimitusajaksi luvattiin 4-6 viikkoa.
Huomisen raksakalenterin luukusta toivoo, tahtoo ja odottaa... no niitä kaiteita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti