Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Stairway to Raksa & Elisalta tilattu nettipimento

Raput valmiit, jee \o/ ! Viime raksassa odotettiin ajoissa tilattuja, mutta niin toimitusviiveisiä viroportaita vielä pari päivää ennen muuttotarkastusta valmistautuen siihen, että muutetaan alakertaan. Raput tulivat päivää ennen tarkastusta, joten saatiin sitten muuttolupa yläkertaan ja ennen kaikkea päästiin ylipäätään roudaamaan sinne kamaa. Nyt portaat olleet paikallaan jo kesästä, joten sen puoleen ei jännitysmomentteja ole onneksi tiedossa. Rappujen laatoitustyöt valmistuivat alkuviikosta ja tässä kuvaa, laatta on sama kuin oh-keittiö-eteinen -laatta. Ja laatoittajamme Harri on taas kerran pitänyt hyvin huolen teipillä, että tepastelu on kielletty ennen kun laatat kuivuvat...




Kalustetoimitus tuli raksalle tänään, asennukset alkavat ensi viikolla. Itsenäisyyspäivän ja viikonlopun ohjelmassa lattioiden omatoimiasennusta yläkertaan sekä pari muuta pikkupuuhaa ;). Alakerrassa lattioiden osalta omaa hommaa on enää työhuoneessa, sillä muu alakerta vedettiin laatalla. Alakerran isoa laattaa jatkettiin eteisestä myös vessaan, laatoittajan idea! Itse suunniteltiin pikkulaattaa "automaattisesti", mutta tämähän on kerrassaan ihana! Kiitos Harri ja kiitos teille myös taitavasta ja tehokkaasta työpanoksesta laatoitusurakan osalta! Lupasitte, että laatoitukset ovat aivan varmasti valmiit ennen kalustetoimitusta ja näin oli! Hienoa! Tummanharmaata ja valkoista löytyy muuten kautta linjan, esim. alakerran wc:n "kalusteseinä" vedettiin samalla isolla kiiltäväpintaisella mustanharmaalla laatalla mitä löytyy myös alakerran kylppäristä. Kuvia katsoessa on aivan uskomaton olo, ollaanko me todellakin jo tässä?!?!?




Muuton lähestyssä tilattiin tänään netti uuteen kotiin ja emme selvästikään ole ainoat, joilla on kiirettä näin joulun aikaan... Elisa nimittäin lupasi toimituksen 4-6 viikon sisällä, just great! No ollaan sitten pimennossa, onneksi toimivat netti ei sentään ole muuttoluvan saamisen ehto ;D ! Lillukan varsia just tässä kohtaa!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kävin jo eilen ihastelemassa upeita portaita mutten vielä kommentoinut. Mahtavat!

    Tosi ihanaa kun jo pääsette muuttamaan. Onnea siitä ja perässä tullaan. :)

    Mukavaa itsenäisyyspäivää. T. Linda

    VastaaPoista
  2. Kiitos Linda! :) Perässä tulette ja kovaa kyytiä, tsempit! Täällä pakkauspuuhia menossa ja mies ukin kanssa raksalla yläkerran lattioiden kimpussa kun timpurit vapaalla. Jännittävää joulun odotusta eletään :)!

    VastaaPoista