Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kaiteet paikallaan! :)

Kaidetoimitus ja asentajat saapuivat tänään kuten oli sovittu! Aivan mahtavaa! Ja toimitus toteutui viikolla 50, kiitos! Mielettömän upeaa, että hommat hoituvat aikataulussa! No näinhän se pitäisi toki mennä, mutta raksamaailmassa ei aina mene... Helpottunut olo kaiteista, kiitos Caava! Ja hienot ovat!
Armas raksaaja huhkinut hommia aamuvarhaisesta raksalla, itse huhkinut pakkauspuuhien parissa, joten illalla vasta päästiin raksalle lasten kanssa kaiteita ihastelemaan. Pihaan ajaessa ihana ylläri oli sähkärin asentama seinävalo! Talon rappaukset ovat tekemättä, joten kaikkia seinävaloja ei kannata ripustella, muutama kuitenkin. Ihanan kodikkaalta näytti! Huomenna jatkuu hommat kovaa kyytiä, sähkötöiden viimeistelyitä, iv- ja putkarihommia jne. vielä tiedossa ennen kun valmista on. Niin ja siivoamista aivan järkyttävän paljon, joten jos jollain on ylimääräistä energiaa joulusiivousten jälkeen, niin lämpimästi tervetuloa VillaKoiran putsputs operaatioon mukaan :D !




Amaryllikset ja kaikki muut tänä jouluna vielä todellakin kaupoissa, mutta kuvakansioista löytyi vanha zoomailu kolmannen adventin tunnelmointiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti