Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Art goes RAKSA :) , valuvalmisteluja, roilojen täyttöä ja muuta hässäkkää...

Raksaviikot viuhuu ja valut on jo ovella! IHANAA!!! Juu-u, aivan kamalasti hommaa ollut ja edelleen riittää, mutta onneksi saadaan vihdoinkin nuo valut, niin pääsevät kuivamaan! Pienten aikatauluviiveiden ja timpuripuutosten vuoksi valujen teko oli siirtyä, mutta päätettiin urakoida osa hommista itse ja pitää kiinni jo sovituista valuaikatauluista. Mummo ja ukki tulivat raksa-apuihin, kiitos!, ja hienosti saatiin oma osuus tehtyä, että huomenna timpuri saa jatkaa ja Lämpödiileri pääsee asentamaan lattialämmitysputkia. Valujen myötä muutto on taas sen verran lähempänä, joten toivottavasti marraskuun puolivälissä päästäisiin lattioiden laatoituksiin jne. Kuvia viikonlopulta...


Maailman rakkaimmat raksataideteokset! Siilejä ja lintuja <3 !






Teknisen tilan maalämpöputkia...




Keittiön "hanaputket allaskaapissa" ;)...





...ja kylppärin suihkut ja saunasta vilaus vasemmalla ;D !





....kylmää ja kuumaa!







...ihan ite omin kätösin täytetty roilo :D !!! Jee!!! :)




...ja ulkoa näyttää samalta kuin edellisissä kuvissa, mutta sisällä tapahtuu! VillaKoira syysauringossa :) !




...johan oli raksaviikonloppu, mutta mahtavasti urakan katkaisi lauantai-illan kyläkutsu kavereiden luokse! Hauska ilta isoilla ja pienillä :) ! Hyvää seuraa, ruokaa, juomaa, kiitos kaunis asianosaisille!!! :) Lisäksi akkuja ladattu koiralenkillä :) ! Raksaa, jaksaa :) !

Tulevia aikatauluja koulun kellon tahtiin...



...maanantaina lattialämmitysputket, keskiviikkona lattiavalu, loppuviikosta kattopeltien asennus, seuraavalla viikolla ikkunoiden asennus! Ai niin ja ensi viikonloppuna Habitare-messut :) , kiva!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti