Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

lauantai 22. syyskuuta 2012

I'll scratch your back and you scratch mine...





Selänrapusutuksia <3 ja viikonlopun heppailua! Miten onnellinen ihminen voi olla vaikka haisee tallikukkasille ;) ja erittää ruskeaa hikeä! Uuh ja kivakiva :), tosin tuosta ruskeasta hiestä en ota kredittiä omana kielellisenä oivalluksena, vaan linkitän aivan mahtavan ihanan heppablogin tähän, josta loistava "syyllinen" löytyy :)  http://kavioliitossa30v.blogspot.fi/ .

Jaettu hulluus on hyvä hulluus! Heppahulluus on tarttuvaa tai sitten geeneissä, meillä molemmat tytöt on hurahtaneet kuten äitinsä, ensimmäisen kerran olivat ratsailla pomppien lapsiveden seassa, joten ilmankos... ;) Äiti on tosin tätiytynyt talli-innossaan sen verran, että hevosten hoidossa, putsailussa ja harjailussa on myönnettävä, että pikkuväki puhkuu superisti enemmän intoa kuin äiti. Etenkin kun maastokaveri oli kylkiä myöten mudassa...






 Mutta piehtarointi on niin ihanaa, joten antaa mennä! :)





Hepat <3 !

Raksalla ollut melkoinen viikko, aivan kamalaa sotkua, säätöä, reklamointia, selvittelyä ja verenpaineiden nostatusta! Ikkuna- ja ovihommat mättäneet parhaimman kerran. Viallisia tuotteita toimitettu raksalle täysin tarkistamatta, myös ikkunoiden asennusaikataulujen suhteen on saatu pitää haloota, mutta siitä postailut erikseen, nyt zen :) ! Viikonloppuja ja kavionkopsetta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti