Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

VillaKoira ja Habitare

Habitaressa kannatti käydä muutenkin kuin mukaan tarttuneiden sadesuihkujen vuoksi. Messujen anti oli hyvä ja tarjontaa oli laidasta laitaan. Kuvia koneelle ladatessa tosin huomasin, että se mitä tuli kuvattua oli hyvin kapea-alaista ja omista raksaintresseistä lähtevää :). Valaistusosastolla tuli pyörittyä pitkään uusia led-valomalleja tutkimassa.

Vanhempia miellyttivät tämän tyyppiset led:it ulos...




...ja lasten suosikit olivat nämä omiin huoneisiin :) !





Myös saunoja ja kiukaita tsekattiin tarkkaan, vaikka niitä tuli jo asuntomessuillakin katseltua. Leveä laudelankku viehättää koko ajan enemmän ja enemmän, myös kuvan kiuas oli ihan kiva...




...ja yllä olevan lisäksi Tulikiven kiukaat valkoisilla kiuaskivillä varustettuna ovat tykkäyslistalla.





Ostopäätöksiä ei ole vielä tehty, mutta jotain tämän suuntaista on suunnitelmissa.

VillaKoiran terassifiilistelyt eivät tässä raksan vaiheessa ole ajankohtaisia, mutta Habitaren pihanäyttely oli niin houkutteleva, että aloin ihan auttamatta fiilistelemään terdeä ja pihaa! Kivoja lämpölamppuja oli esittelyssä...







...ja sohvaryhmä oli myös aika kutsuva! Lämpölampun hehkussa ja filttiin kääriytyneenä voisin istahtaa sohvan nurkkaan nauttimaan kupin kuumaa pimenevässä syysillassa! Oi, tuo ajatus pitää muistaa, kun katsoo terassia nykytilassa ;) ! Syystunnelmia ja -unelmia! :)







4 kommenttia:

  1. Hei! Minkä valmistajan ulkoledejä nuo ovat? ja onko tietoa niiden hintaluokasta? :)
    Tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku Töölöläinen tai Punavuorelainen firma, joka maahantuo itse omat tuotteet eikä vastaavia voi sähkärin kautta itse tilata... Hinta oli normivaihteluun verrattuna kova, joten haaveiluksi jäi, kun ulkovaloja tulee kuitenkin aika monta ;). Mutta voin koittaa etsiä heidän käyntikortin messuprujujen seasta ja ilmoitan tarkemmat kontaktit, jos vaan löydän kortin... mutta ihanat on :) !

      Poista
    2. Ok, no jos ne oli järjettömän kalliit niin ei tartte nähdä vaivaa. Ei taida meidän budjetti venyä enää kalliisiin ulkovaloihin :) Kun niitä todellakin ei tule vain yksi tai kaksi meilläkään :)

      Poista
    3. Juu, en löytänyt käyntikorttia prujuista, saattoi mennä Habitaressa jo jonnekin... Massive tai Lumiance - akselilta on tosiaan löydyttävä passelit ulkovalot ja sisävalot myös! Kauniit ja tyylikkäät, mutta ei mansikoita ja hunajaa maksavia kuitenkaan ;) ! Ja jos löydät jotkut kivat ton tyyppiset, niin laita ihmeessä vinkkiä tulemaan :) ! Ihanaa viikonloppua!

      Poista