Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

tiistai 11. syyskuuta 2012

Auringonkukkia ja raksaa

Ilon aiheita :) ! Valuvalmistelut saatu valmiiksi eli EPS-levyt paikoillaan, valuverkot ojennuksessa ja sidottuina sekä "verkkojen napit" kohdallaan, lattialämmitysputket asennettu, sähköt ja putket vedetty valun vaatimin osin sekä kaikki alas lattiavalun tasoon menevät roilotukset täytetty. Timpuri ehti tehdä myös parvekkeen alle jäävän terassiosan täytön, täryytyksen ja koteloinnin sekä raudoitukset, joten valut saadaan myös sinne. Etupihan osalta hommat odottaa tältä osin, koska lisätäyttöjä täytyy tilata, ennen kun valukotelot voidaan tehdä pääoven rappuja ja "terassia" varten. Mutta huomenna aamulla ne kovasti odotetut lattiavalut :) !!! Onneksi ei veny aikataulut enää tältä osin, vaan pääsee valut kuivamaan pintojen tekoa varten ;)!





Syysaurinkoa ja lasten kanssa poimittuja auringonkukkia kaikille lukijoille pimenevien iltojen iloksi! Kynttilöitä pitäisi kaivaa jostain muuttolaatikoiden uumenista esille tai marssia kauppaan ja ostaa, viimeinen vaihtoehto se todennäköisin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti