Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

perjantai 14. syyskuuta 2012

Vanha koti sekä uuden ja vanhan avaruuspohdintaa

Koska edellinen talo vilahtelee postauksissa silloin tällöin ajattelin tehdä oman minimini-postauksen myös vanhalle kodille! Koti oli rakkaudella itselle rakennettu, mutta huikeiden vuosittain nousevien Espoon tonttivuokrien ja tontin lunastuspykälän puuttumisen vuoksi ajatus uudesta urakasta kypsyi vähitellen kera ajatuksen "jos vielä rakennettaisiin tehtäisiin jotain toisin ja jotain otettaisiin mukaan uuteen..."

Ihana valoa ja avaruutta tulviva kaunis koti, mutta...




miinuksina myönnettäköön, että olohuone-keittiö -alan iiiiiiihanaa korkeaa tilaa oli käytännössä hieman liikaa, sillä tila avautui lähes koko yläkerran mitalta. Ei kuitenkaan traumoja ;) avaruudesta ja ilmanmuuta VillaKoiraan tulee myös ylös avautuvaa tilaa, mutta hieman hillitymässä määrin:).




IhQu vanha koti ja hyvä kun raaski myydä, mutta onneksi ikävä on nyt todellakin VIllaKoiraan! Myös mussukat odottavat kovasti, että päästään muuttamaan <3 ! Natinati ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti