Tarina nimen takaa...

Tarina nimen takaa...
Talon nimi syntyi lasten ideasta, hassuttelun ja sanaleikin tuloksena VillaSukkien ja VillaHousujen jälkeen voiton vei VillaKoira! Muita neitien hienoja ehdotuksia olivat myös VillaLove ja VillaLoveKoira :D !

torstai 13. syyskuuta 2012

Valut ja "vaihtarin huone"

Valut valettiin eilen eli olivat tänään kävelykelpoisia. Muutamat varokyltit oli aseteltu eilen oviaukkoihin, jotta kukaan luvalla tai luvattomasti tontilla liikkuva ei astelisi sisäälle tuoreeseen valuun. Eipä astellut eikä lattiasta löytynyt edes tontin ympäristössä hipsuttelevan kissan tassujälkiä - onneksi :) !


Näkymää kodinhoitohuoneen ulko-ovelta päin...





Ja työhuoneen ikkunasta...





Työhuoneen yhtenä nimeä lasten puheissa on ollut myös "vaihtarin huone, jos sellainen tulee" :). Olisi kiva ottaa vaihtari jossain vaiheessa ja lapsillekin on tästä jo juteltu. Ja lapsillahan on konkreettiset kysymykset heti mielessä eli "missä se vaihtari sitten nukkuu?", "saataisko me tyttövaihtari vai onks pakko ottaa poika ;) ?", "puhuuks se sit enkkua" jnejne... :) Omasta vaihtarivuodesta ja kotiin paluusta tuli jo kakskymppiset täyteen (oikeesti ei aika voi mennä niin nopeasti!) ja kiva olisi kokeilla myös isäntäperheenä oloa. Katsotaan miten käy, mutta ensin "pientä" raksahommaa, että saadaan uusi koti valmiiksi :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti